naar inhoud

De Hopduvel keert terug op vrijdag 5 mei

Vele Assenaren zagen de afwezigheid van de Hopduvel met lede ogen aan, maar voor hen is er meer dan opbeurend nieuws: de Hopduvel komt terug! Op vrijdag 5 mei wordt de Hopduvel feestelijk onthuld, waarna hij opnieuw zal heersen over de Markt van Asse. De feestelijkheden starten om 20.30 uur en eindigen rond 23.00 uur.

Het gemeentebestuur wil de onthulling niet onopgemerkt voorbij laten gaan: niemand minder dan Clan Hunaerts zal de Hopduvel feestelijk welkom heten! Bovendien bieden de horecazaken van de Markt de aanwezigen een gratis drankje aan.

Eerst is Kimberly Van den Driessche aan de beurt. Kimberley, leerkracht Moderne Dans aan kunstenacademie August De Boeck, onthult het Hopduvelbeeld in samenwerking met de pop- en jazzafdeling van de academie op originele wijze.

Daarna toont Clan Hunaerts zijn kunnen: deze partyband bestaat uit acteur en presentator Geert Hunaerts en een select kransje topmuzikanten. De show brengt Geerts selecte keuze van covers van recente hits, meezingers en dance hits. 100 % feest gegarandeerd! In de setlist o.a. The Police, Robbie Williams, George Michael, Jason Mraz, Daft Punk, Arsenal, …

Iedereen is welkom om met ons mee te vieren!

op 21 april
Nieuwsoverzicht