naar inhoud

Stuur een originele vakantiefoto naar de bib en maak kans op een leuke prijs

Niet alleen de bezoekers van de bib gaan tijdens de zomermaanden op reis: ook onze bibliotheekcollectie ontdekt exotische oorden, beleeft onvergetelijke avonturen, ligt te genieten aan het zwembad of in de tuin van één van onze lezers, ...

Fotowedstrijd

De bib pakt deze zomer uit met een heuse fotowedstrijd. Je kan deelnemen door een originele vakantiefoto te nemen van de belevenissen van jou én een of meerdere van onze boeken, strips, tijdschriften of dvd’s. Stuur het bewijsmateriaal naar de bib en maak kans op een leuke prijs!

De wedstrijd loopt vanaf zaterdag 1 juli tot zaterdag 30 september 2017. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de verwendag in de hoofdbibliotheek, op zaterdag 14 oktober. De winnaars worden vooraf verwittigd.

Het volledige reglement van de fotowedstrijd kan je raadplegen in de bib.

Praktisch

Bezorg je foto via e-mail naar bibliotheek@asse.be of stuur hem met de post naar 'Openbare bibliotheek Asse, Huinegem 2, 1730 Asse'.

Vermeld zeker je naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres zodat we je kunnen contacteren als je gewonnen hebt. Vermeld ook de plaats waar de foto is genomen én geef de foto een sprekende titel. Per persoon kan slechts één foto meedingen naar de prijs. Een deskundige jury pikt de origineelste foto’s eruit.

Tentoonstelling

De ingezonden foto’s worden door de bibliotheek tentoongesteld en verspreid via sociale media.

De bib wenst iedereen in elk geval een heel prettige en zonnige vakantie toe!

op 05 juli
Nieuwsoverzicht