naar inhoud

Asfalteren verkeersdrempels Langestraat

Vanaf dinsdag 14 november tot en met donderdag 16 november herasfalteert Colpin-De Meester nv de verkeersdrempels in de Langestraat. De werken vinden plaats onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.

 De planning van de aannemer is als volgt:

  • Op dinsdag 14 november vinden de freeswerken plaats. Bewoners hebben toegang tot hun woning, al kunnen er korte wachttijden optreden.
  • Op woensdag 15 november worden 2 verkeersdrempels geherasfalteerd: de verkeersdrempel in het begin van de straat (vanaf de N9) en de verkeersdrempel op het kruispunt met de Diepestraat / Hoogstraat.
  • Op donderdag 16 november worden de 2 verkeersdrempels verderop in de straat geherasfalteerd.

Tijdens de asfalteringswerken zelf is doorgaand verkeer onmogelijk. Bewoners die van hun voertuig gebruik willen maken, moeten hun voertuig tijdig buiten de werkzone plaatsen.

De aannemer start ten vroegste om 08.30 uur. Indien nodig geldt er plaatselijk parkeerverbod.

De werken brengen nog enkele verkeersmaatregelen met zich mee:                         

  • Verkeer vanuit Kobbegem-centrum kan een omleiding volgen via Kruipin - Hoogstraat - Roost - Benedenstraat (met tonnagebeperking - uitgezonderd laden en lossen).
  • Voor verkeer vanop de Brusselsesteenweg is er een omleiding voorzien via Broekooi - Mandenmakersstraat (met tonnagebeperking - uitgezonderd laden en lossen).
  • In de Diepestraat wordt tijdelijk het eenrichtingsverkeer opgeheven, enkel plaatselijk verkeer is toegestaan.

T.h.v. de kerk in Bollebeek (Assesteenweg - Steenweg naar Kobbegem) staat voorsignalisatie om de werken aan te kondigen en om te melden dat Z.4 Broekooi bereikbaar is via N9 - Brusselsesteenweg.

op 09 november
Nieuwsoverzicht