naar inhoud

Nieuwsoverzicht : dienst Jeugd

 • Alle nieuws

4 resultaten gevonden.

 • Schrijf je nu in voor onze zomerkampen

  Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor de zomerkampen die onze jeugddienst organiseert in juli en augustus, het 'Avonturenkamp' en 'Ready to go'. 

  Je ontdekt meer info over het programma van de beide kampen en de kostprijs. Onderaan de pagina vind je vervolgens een inschrijvingsformulier per kamp. 

  Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt. Je inschrijving is pas definitief indien deze volledig is én na betaling. Na je inschrijving krijg je via e-mail verdere instructies om je betaling af te ronden. 

  15 januari
 • Aanvraagformulier - maak van je straat een speelstraat

  Je kan van je straat een speelstraat maken tijdens de paas- en / of zomervakantie.

  15 januari
 • Asse speelt - schoolvakanties 2018

  In Asse zijn er heel wat mogelijkheden om je kinderen tijdens de schoolvakanties een leuke tijd te laten beleven. Via de brochure 'Asse speelt' krijg je een overzicht van het aanbod aan activiteiten tijdens de schoolvakanties in 2018.

  11 januari
 • Blokspot in ’t JASS en de bib – van 27/12 tot en met 31/01

  Het wordt stilaan een traditie, maar ook de volgende examenperiode ondersteunen we studenten uit de regio die samen willen studeren. Wie op zoek is naar een rustige plek, kan van 27 december tot en met 31 januari terecht in jeugdcentrum 't Jass en in de hoofdbibliotheek in Asse (uitgezonderd feestdagen). Er is wifi en water voorzien, vooraf inschrijven hoeft niet.

  21 december
1