naar inhoud

Nieuwsoverzicht

16 resultaten gevonden.

 • Vacature - verpleegkundige OCMW Asse

  OCMW Asse is op zoek naar een verpleegkundige. Meer info ontdek je op hun website

  Je kan je kandidatuur indienen tot en met 1 maart 2018. 

  23 januari
 • Gasgeur in huis - maatregelen bij een gaslek

  Bij gasgeur in je huis komt veiligheid op de eerste plaats! Weet dat elektrische apparaten, lampen en je gsm vonken kunnen veroorzaken als je ze aan- of uitschakelt. Die vonken kunnen het gas doen ontvlammen.

  23 januari
 • Inname openbaar domein – Notstraat – 27/01

  Op zaterdag 27 januari vinden er snoeiwerken plaats in de Notstraat, in het deel tussen Heilsborre en Asbeekstraat. Om deze werken veilig uit te kunnen voeren, wordt dit stuk van de weg enkele uren afgesloten op zaterdag 27 januari.

  19 januari
 • Nieuwjaarsreceptie ’t Ressorke - 27/01 - verkeersmaatregelen

  Op zaterdag 27 januari organiseert jeugdhuis ’t Ressorke een nieuwjaarsreceptie. Op de parking van ’t Ressorke (Lierput 17) geldt parkeerverbod vanaf woensdag 24 januari om 10.00 uur tot en met maandag 29 januari om 19.00 uur.

  19 januari
 • Schrijf je nu in voor onze zomerkampen

  Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor de zomerkampen die onze jeugddienst organiseert in juli en augustus, het 'Avonturenkamp' en 'Ready to go'. 

  Je ontdekt meer info over het programma van de beide kampen en de kostprijs. Onderaan de pagina vind je vervolgens een inschrijvingsformulier per kamp. 

  Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt. Je inschrijving is pas definitief indien deze volledig is én na betaling. Na je inschrijving krijg je via e-mail verdere instructies om je betaling af te ronden. 

  15 januari
 • Aanvraagformulier - maak van je straat een speelstraat

  Je kan van je straat een speelstraat maken tijdens de paas- en / of zomervakantie.

  15 januari
 • Asse speelt - schoolvakanties 2018

  In Asse zijn er heel wat mogelijkheden om je kinderen tijdens de schoolvakanties een leuke tijd te laten beleven. Via de brochure 'Asse speelt' krijg je een overzicht van het aanbod aan activiteiten tijdens de schoolvakanties in 2018.

  11 januari
 • Inname openbare weg Heuvelstraat

  De firma Visser & Smit Hanab NV dient, in opdracht van Farys, n.a.v. de aanleg van de nieuwe drinkwaterleiding, de verbinding te maken met de nieuwe aangelegde leiding t.h.v. het kruispunt met de Heuvelstraat.

  09 januari
 • Boetseren ter herdenking van de Eerste Wereldoorlog

  CWRM - Coming World Remember Me

  Wereldwijd boetseren mensen beeldjes voor het herinneringsproject 'Coming World Remember Me', ter herdenking van de Eerste Wereldoorlog. Elk beeldje symboliseert een van de slachtoffers van WOI. Samen vormen de beeldjes de land art installatie 'CWxRM' (Koen Vanmechelen en vzw Kunst) die vanaf 1 februari 2018 in Ieper wordt geplaatst. 

  08 januari
 • Voorlees(4)uurtje en breicafé

  Voorlees(4)uurtje en breicafé in de bib

  Op zaterdag 27 januari zijn kinderen vanaf 4 jaar welkom voor het voorlees(4)uurtje in de bib. Wie houdt van breien, is die dag eveneens welkom in het breicafé: bij een kop koffie of thee, leer je een nieuwe techniek of doe je inspiratie op.

  03 januari
 • Vacature gemeenschapswacht

  Vacature gemeenschapswacht

  Het gemeentebestuur is op zoek naar een gemeenschapswacht-vaststeller  (m/v, niv. C1-3, voltijds - contract bepaalde duur - startbaanovereenkomst ) ter ondersteuning van het lokale veiligheids-, preventie- en overlastbeleid.

   

  03 januari
 • Bekendmaking belastingen en retributies 2018

  Overeenkomstig artikel 186 van het Gemeentedecreet deelt het gemeentebestuur mee aan het publiek dat de gemeenteraad in zitting van 18 december 2017 de volgende beslissingen heeft genomen:

  03 januari
 • Afvalkalender 2018

  Kreeg je nog geen afvalkalender in de bus? Je vindt hem hier digitaal. 

  Heb je toch graag een papieren exemplaar? Stuur dan een mailtje naar info@asse.be met je adresgegevens en wij bezorgen je een exemplaar met de post. 

  03 januari
 • Bekendmaking openbaar onderzoek aanvraag omgevingsvergunning

  Omgevingsloket nummer: OMV_201700826.
  Elesco-Moni heeft een aanvraag ingediend voor het lozen van afvalwater. De aanvraag heeft als adres Zetsel 2, kadastraal gekend als Asse, (afd. 1) sectie G 182 B 2.

  28 december
 • Bekendmakingen vergunningen

  Alle bekendmakingen inzake milieuvergunning, stedenbouwkundige vergunning en omgevingsvergunning kan je op het geoportaal raadplegen.

  28 december
 • Omgevingsvergunning vervangt bouw-, milieu- en verkavelingsvergunningen vanaf 1 januari

  Vanaf 1 januari 2018 wordt het vergunningenlandschap grondig hervormd. De omgevingsvergunning verenigt en vervangt de stedenbouwkundige vergunning (veelal bouwvergunning genoemd) en de milieuvergunning. Ook voor een verkaveling of verkavelingswijziging is vanaf 1 januari een omgevingsvergunning nodig.

  28 december
1