naar inhoud

Nieuwsoverzicht

8 resultaten gevonden.

 • Voorlees(4)uurtje en breicafé

  Voorlees(4)uurtje en breicafé in de bib

  Op zaterdag 31 maart zijn kinderen vanaf 4 jaar welkom voor het voorlees(4)uurtje in de bib. Wie houdt van breien, is die dag eveneens welkom in het breicafé: bij een kop koffie of thee, leer je een nieuwe techniek of doe je inspiratie op.

  23 februari
 • Woonsurvey 2018: een onderzoek bij 3 500 inwoners van Vlaanderen over wonen

  De Vlaamse overheid laat een grootschalig wetenschappelijk onderzoek uitvoeren rond de woonsituatie in Vlaanderen. Ook bij jou kan een enquêteur aanbellen.

  23 februari
 • Woonloket uitzonderlijk gesloten op vrijdag 23/02

  Op vrijdag 23 februari is het woonloket uitzonderlijk gesloten. 

  22 februari
 • Vernieuwing riolering en herinrichting plein Koensborre

  De firma Hertsens Wegenwerken nv uit Zwijndrecht start in de week van 26 februari met werken voor de heraanleg van het Koensborreplein. De werken omvatten de vernieuwing van de riolering alsook de totale herinrichting van de bestrating en het plein zelf. Het einde van de werken is voorzien op 1 augustus.

  21 februari
 • Heraanleg Kapellestraat

  De firma De Jonge & Zoon nv startte op 2 oktober 2017 met de heraanleg van de Kapellestraat, in opdracht van het gemeentebestuur.

  21 februari
 • Carnaval in Asse - gewijzigd parcours en verkeersmaatregelen

  Op zondag 25 februari trekt de carnavalstoet voor de 40ste keer door de straten van Asse. De stoet vertrekt om 14.30 uur op de Boekfos en wordt naar goede gewoonte voorafgegaan door een publiciteitskaravaan.

  Opgelet: omwille van werkzaamheden in de Kattestraat werd het traject aangepast!

  20 februari
 • Dringende herstelling betonplaten Assesteenweg

  Op de Assesteenweg in Mollem zijn ter hoogte van Syntra en de werkliedencentrale enkele betonplaten gebarsten. Om schade aan voertuigen te vermijden, start De Jonge NV op woensdag 21 februari met de dringende herstelling van de betonplaten.

  20 februari
 • Gezocht - kandidaten voor huiskamerconcerten

  Op vrijdag 23 en zaterdag 24 november zetten het cultuurcentrum, de kunstenacademie en de bib de spotlights op de piano. Zaterdag 24 november is dé Pianodag bij uitstek met heel wat concerten, open lessen en een late night café van de pop- en jazzafdeling. Maar vrijdag 23/11 kan je ook al genieten van pianoklanken tijdens een reeks huiskamerconcerten.

  19 februari
1