Asse opnieuw warmste gemeente in 2021

De Warmste Week kiest dit jaar voor een nieuwe aanpak en zet voortaan één maatschappelijk, actueel thema centraal. Dit jaar is dat ‘Kunnen zijn wie je bent’.

Een thema dat sterk en breed leeft in de maatschappij, zeker bij jongeren. Uit een onderzoek van de VRT-studiedienst, bij jongeren tussen 16 en 24 jaar, blijkt dat 72% zich wil inzetten voor een wereld “waar iedereen de vrijheid heeft te zijn wie men is of wil zijn”. Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen. En daar willen we jullie zelf ook warm voor maken.

Zelf een project indienen?

Als non-profitorganisatie kan je een concreet project indienen. Deze projecten zullen er samen voor zorgen dat er meer mensen 'Kunnen zijn wie je bent', want dat is het thema van De Warmste Week van dit jaar. Belangrijk jouw project moet uitgevoerd worden in 2022.

Heb je een non-profitorganisatie in Asse: vzw’s, scholen, jeugdorganisaties, sociale economie bedrijven, ... ? Dien je project rond het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’ dan nu in via de website van De Warmste Week.

Lanceer je zelf een actie of wil je graag een handje helpen?

Kijk dan zeker op de website van 'De Warmste Week' en registreer je actie of bied je hulp aan.

Het ingezamelde geld komt dan terecht in het De Warmste Week (DWW) Fonds. Het geld uit het DWW Fonds wordt gebruikt om projecten te realiseren in 2022 rond het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’. Je kan ook op andere manieren je financieel steentje bijdragen. Steun één van de acties van De Warmste Week zelf.

Registreer je actie ook via onze website. Zo hebben wij een overzicht van alle acties in onze gemeente én weten we hoeveel we in totaal inzamelen. Misschien wens je gebruik te maken van onze infrastructuur of heb je materiaal nodig? Ook dat kan je bij je registratie aangeven.

Gepubliceerd op dinsdag 12 oktober 2021 10 u.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be