Bumba Op Reis Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ga met Bumba en zijn vrienden op wereldreis naar the Far West, Afrika, Sneeuwland en Azië. Geniet van deze avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten.

Bumba gaat op reis en kleine Pim mag mee. Het is voor hem een droom die in vervulling gaat, totdat ze Babilu kwijtraken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze de wereld rond. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug? Kom het zelf ontdekken! Samen met Bumba, Bumbalu, Nanadu, Tumbi en Poppa zijn ook Li-Ling, Ituku en Zinzi van de partij.


O ja… en dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling heel geschikt voor de allerkleinsten!Koop hier je tickets. https://studio100.com/be/nl/algemeen/shows/bumba-op-reis-be.


Ticketprijzen (incl. servicekosten):

Cat 1: € 19,99

Cat 2: € 16,99


Toegankelijkheid

Voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders zijn er voor elke voorstelling plaatsen voorbehouden. Deze plaatsen zijn telefonisch te reserveren bij de ticketpartner in kwestie via 070/345.345.  

Informatie

Wanneer

Waar

cultuurzaal Oud Gasthuis

Tickets

Organisatie

Studio 100

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be