Jessic(h)art

Jessica Raes is een creatieve duizendpoot en werkt in diverse disciplines. Ze legt haar ziel bloot in illustraties, schilderijen, tekeningen, verhalen, Animatiefilms, kostuums, juwelen en zang.

Gezien de sluiting van het CC in het kader van de maatregelen tegen het Corona-virus wordt de tentoonstelling geannuleerd. Jessica Raes zal wél tentoonstellen in het nieuwe seizoen 2020 - 2021.Jessica Raes is een creatieve duizendpoot en werkt in diverse disciplines. Ze legt haar ziel bloot in illustraties, schilderijen, tekeningen, verhalen, Animatiefilms, costumes, juwelen en zang.


De 'rode' of liever 'groene' draad die haar werk typeert is haar liefde voor natuur, sprookjes, dromen en schoonheid in al zijn facetten.


In haar werk zoekt ze contrasten op. Uitersten stoten elkaar af, brengen elkaar weer in evenwicht, vullen elkaar aan, zetten aan tot denken en openen een gesprek. Als een lelie zo zacht, broos, teder, gevoelig en liefdevol tegenover vuur, vernietiging, gewiekste speelsheid, deugnieterij, zwarte humor en onverwoestbare passie...

Informatie

Wanneer

Waar

foyer CC Asse

Organisatie

CC Asse

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be