Oogst

Een piano, een gitaar, een viool en hun twee karakter-stemmen: meer hebben de broers Walschaerts niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen.
Dertig jaar onafgebroken maken en spelen. Hoog tijd dus om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren.
Zonder circus, intiem.

Beste Kommil Foo-fan,


Jij was er tijdens de start van de ticketverkoop in 2019 snel bij en wist één of meerdere tickets voor 'Oogst' van Kommil Foo te bemachtigen. Gezien de Corona-crisis werden alle voorstellingen tot eind mei geannuleerd. Dus ook deze jubileumshow op vrijdag 24 april.


We hadden aanvankelijk de voorstelling verschoven naar begin september. In overleg met het management van Kommil Foo hebben we echter beslist om 'Oogst' te verplaatsen naar het seizoen 2021 – 2022. Meer bepaald naar zaterdag 19 februari 2022.


zekere voor het onzekere


We kiezen hiermee het zekere voor het onzekere. Op dit moment is het niet duidelijk wanneer wij opnieuw onze deuren mogen openen. We hopen uiteraard in september onze werking te hervatten. Maar zekerheid hebben we daar niet over. En het feit dat er 500 mensen aanwezig zullen zijn in de zaal, zal het er niet eenvoudiger op maken. Wij gaan er vanuit dat éérst de voorstellingen met een kleiner aantal aanwezigen zullen mogen opstarten. Het risico bestaat dat we dan voor Kommil Foo wéér moeten verschuiven. En in het najaar hebben we zo goed als geen vrije data meer. In 2021 staan solo-projecten van de broers op het programma.


Vandaar dus het zekere voor het onzekere. We willen immers graag ons engagement naar Raf en Mich én naar jullie toe behouden en de show aanbieden in de beste omstandigheden.


Je plaatsen blijven behouden


Tickets blijven geldig. Dus geen zorgen, jouw plaats(en) blijven behouden zodat je zeker de jubileumshow nav 30 jaar Kommil Foo kunt mee beleven.

In aanloop naar de nieuwe datum krijg je van ons trouwens een herinnering toegestuurd en kunnen we – indien nodig – tickets opnieuw doormailen/afdrukken.

Past deze datum echter niet of wil je liever het betaalde bedrag terug, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur in dat geval vóór 20 april een mail met je rekeningnummer naar info@ccasse.be.


Draag zorg voor jezelf en voor de anderen.

Graag snel tot ziens in CC Asse!Een piano, een gitaar, een viool en hun 2 karakter-stemmen: meer hebben de broers Walschaerts niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen.

Dertig jaar onafgebroken maken en spelen. Hoog tijd dus om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren.

Zonder circus, intiem.

Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen.Kommil foo op z'n best!Regie: Ineke Nijssen en Walter Janssens

Decor: Kris van Oudenhove

Technische leiding: Koen Bellens

Productie: Caroline Lanoye

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 23,50
Basistarief: € 23,50; ABO +21: € 25,50; VVK: € 26,50; KA: € 28,50

Waar

cultuurzaal Oud Gasthuis

Tickets

Organisatie

CC Asse

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be