20 jaar De Taalsmid - jubileum-editie

Midden mei 2020 viert De Taalsmid haar 20ste verjaardag. Om dat te vieren brengen ze een 'best of' in de cultuurzaal.

Gezien de maatregelen ifv de Corona-crisis werd deze jubileum-voorstelling verplaatst van mei naar vrijdag 9 oktober.


De tickets blijven geldig.


Wie niet aanwezig kan zijn op deze nieuwe datum, krijgt zijn / haar geld terug. Stuur dan een mail naar info@ccasse.be met je rekeningnummer.


Kan je er wél bij zijn, vergeet dan ook in oktober je carreau um niet te dragen!De openbare tv-omroep is op sterven na dood. Enkele medewerkers van het eerste uur (*) proberen de staatszender nog recht te houden. Ondanks verregaande besparingen, slecht getimede vakbondsacties en sporadisch opduikende storingen, doen ze dat zo goed en zo kwaad als het kan, met zelfbedachte vervangprogramma's. En met herhalingen, uiteraard.

 

(*) Dat die medewerkers verdacht sterk lijken op de leden van het Assese humorcollectief De Taalsmid, berust op louter toeval.De Taalsmid is een comedycollectief dat in 2001 het levenslicht zag in Asse. Twintig producties lang gingen de Taalsmeden hun gang met grappen en grollen, taalspelletjes én liedjes, gebaseerd op de actualiteit.


Aanvankelijk geïnspireerd door radio- en tv-programma's als De Rechtvaardige Rechters en Alles kan beter, ging De Taalsmid al snel een eigen leven leiden en bouwde het gezelschap een sterke reputatie op: niet gehinderd door enige gêne halen de Taalsmid-panelleden immers alles en iedereen met naam en faam door de spreekwoordelijke mangel.Na 20 eigen producties houdt De Taalsmid ermee op, maar niet zonder één keer 'een specialleke' op de planken te brengen. Met De Taalsmid valt in herhaling worden de beste grappen, taalvondsten en liedjes van de afgelopen twee decennia bijeengebracht in een heuse, speciaal voor de gelegenheid gecreëerde en verhalende theatervoorstelling. Om het Taalsmid-hoofdstuk in schoonheid af te sluiten.Met Kristien Bogaert, Geert Burssens, Karen De Becker, Peter De Rop, Isabelle Geeurickx, Francis Van Rompaey en Hans Verdoodt.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,50
Basistarief: € 8,50; ABO +21: € 10,50; VVK: € 12,50; KA: € 14,50

Waar

cultuurzaal Oud Gasthuis

Tickets

Organisatie

CC Asse

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be