DIY-feest met studio LALA

grote weergave Studio LALA (Studio LALA) ©Studio LALA
Heb je een belangrijk feestmoment op de planning dit jaar? Een communie, een babyborrel, een verjaardagsfeest,… ? Eentje die je graag een persoonlijke toets geeft? Eentje waar je graag de mouwen voor opstroopt? Of hou je gewoon van het aankleden van feestjes, het maken van ballonslingers, het dekken van leuke tafels?
Studio lala helpt je hier graag bij! Studio Lala staat voor DIY-feest op zo een manier dat je ook nog eens makkelijk kan toepassen. Ine deelt tijdens een demo al haar tips om jouw feestmoment vorm te geven op een manier zodat het feestvarken, je gasten maar zeker ook jezelf er blij van worden. Pretoogjes, daar geeft Studio Lala garantie op.
Ine dekt de tafel met een heleboel inspirerende ideeën zodat elk van jouw volgende feestmomenten niet meer hetzelfde is. Ine koppelt hieraan tips bij al jouw kleine maar ook grote feestjes te zorgen voor Ohhhhs en Ahhhs. Je krijgt tips mee voor de opstelling van je buffet of sweet table en als kers op de taart, leert Ine je hoe je zelf een coole ballonslinger kan maken. Op al jouw volgende feestjes, hebben de afwezigen ongelijk!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Huis van het Kind Asse

Organisatie

Huis van het Kind Asse

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be