Kleuterbeweging Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave Gezinsbond VZW ©Gezinsbond VZW
Kleuterbeweging doen wij aan de hand van het gevarieerd bewegingsprogramma Multimove. Hier staan de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden centraal. Speciaal voor de kinderen van de 2de en 3de kleuterklas

Via speelse bewegingsvormen kleuters hun motorische vaardigheden te laten ontwikkelen. We doen dit aan de hand van het gevarieerd bewegingsprogramma Multimove. Bij Multimove staan 12 fundamentele bewegingsvaardigheden centraal. Waarbij de nadruk voornamelijk op het plezier ligt en er niet een bepaalde sporttak zal zichtbaar zijn. Ik ben een kleuter. Ik ben NIET gemaakt om een hele dag stil te zitten... geduldig te zijn ... of stil te zitten. Wat ik nodig heb is beweging... afwisseling ... avontuur ... en de wereld beleven met mijn hele lijf! LAAT MIJ SPELEN!!! Van 10u30 tot 11u20 Tweede en derde kleuterklas De prijs bedraagt 35 euro voor leden en 45 euro voor niet leden. De verzekering bij Gezinssport Vlaanderen is reeds inbegrepen.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 45,00
Van 10u30 tot 11u20 De prijs bedraagt 35 euro voor leden en 45 euro voor niet leden. Verzekering bij Gezinssport Vlaanderen is inbegrepen.

Waar

Turnzaal (Ascanusinstituut)

Organisatie

Gezinsbond Asse/Bekkerzeel/Kobbegem

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be