Lezing " Hoofdpijnen"

Ken je het bonzend gevoel aan één zijde van je hoofd, heb je af en toe nood aan bedrust? Hoofdpijn is een vaak onbegrepen gezondheidsproblematiek, een zware last voor mensen die eraan lijden. Zo erg dat zaken zoals werken of dagelijkse bezigheden uitvoeren soms simpelweg niet lukken.

Beheerst hoofdpijn jouw leven? In je zoektocht naar een oplossing kun je deelnemen aan 'Hoofdpijn', een lezing georganiseerd door LM Plus waarin neurologen met jarenlange ervaring je tips aanreiken en remedies of oplossingen aanbieden. Maar ook vzw Hoofd-Stuk zal aanwezig zijn. Deze organisatie gebruikt haar kennis en netwerk actief om patiënten op weg te helpen met praktische en waardevolle tips.

De jarenlang opgebouwde ervaringskennis wordt ingezet om de belangen van haar leden te bepleiten en pijnpunten of obstakels aan te kaarten bij de overheid, zowel nationaal als Europees. Vzw Hoofd-Stuk laat je kennismaken met MOVE4MIGRAINE, een platform die acht actiepunten lanceert om de last van migraine te verminderen en de levenskwaliteit van patiënten te verbeteren.

We nodigen je dus heel graag uit op wat zeker een boeiende avond zal zijn. Ben je migrainelijder? Ken je iemand die last heeft van deze problematiek? Je kind? Een partner? Een leerling? Een collega? Schrijf je dan zeker in!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; geen lid LM Plus: 7,00 €; Lid Vzw Hoofd-Stuk: 4,00 €

Waar

Cafétaria residentie Vivasse

Organisatie

LM Plus

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be