Kleuters en lagere schoolkinderen in rouw ondersteunen

grote weergave concrete werkvormen (rvVl) ©rvVl
In deze workshop kom je alles te weten wat rouw is, hoe kinderen rouwen en hoe je concreet kinderen in rouw kan ondersteunen.
Je krijgt de laatste nieuwe inzichten mee.

Gesterkt met deze theoretische kennis doorlopen we het rouwproces. We staan dus stil bij de beleving van rouw bij kinderen en hun ontwikkelingsniveau:
- van 2,5 tot 4 jaar;
- van 4 tot 6 jaar;
- van 6 tot 9 jaar;
- van 9 tot 12 jaar;
- van 12 tot en met 14 jaar;


Na het volgen van deze workshop zal je niet alleen de leerling in rouw kunnen ondersteunen, maar ook de hele klas/groep!
Tijdens de workshop krijg je een theoretische houvast en werkvormen waarmee je onmiddellijk aan de slag kan, ook preventief. Doorheen de dag volgen trainingen om de opgedane kennis telkens te implementeren.

Lijkt dit iets voor jou? Schrijf je dan in door een bericht te sturen naar info@rouwenverliesVlaanderen.com. Gebruik je Workshop 05 06 in het onderwerp? We geven namelijk veel workshops en zo weten we voor welke je wilt inschrijven.
De deelname bedraagt 135 euro.

(de plaatsen zijn beperkt)

De workshop kost 135 euro, daarin zit: de syllabus, werkvormen, koffie, een goede dosis zelfvertrouwen en een goed gevulde rugzak met kennis waarmee je direct aan de slag kan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 135,00
Basistarief: 135,00 €

Waar

CC Asse - Oud Gasthuis

Organisatie

rouw en verlies Vlaanderen

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be