Influencer

grote weergave Influencer (©Jef Boes) ©©Jef Boes
Geannuleerd. IcordisTasks.UiT.Models.UitStatusReason
"Ik ben niet van social media weg te slaan. Instagram, YouTube, Facebook, … Ik sta dagelijks met al mijn volgers in contact. Die hechte band maakt van mij een influencer. Ik heb invloed op die mensen. En met die verantwoordelijkheid moet ik voorzichtig omgaan"

Ik ben niet van social media weg te slaan. Instagram, YouTube, Facebook... Ik sta dagelijks met al mijn volgers in contact. Die hechte band maakt van mij een influencer. Ik heb invloed op die mensen. En met die verantwoordelijkheid moet ik voorzichtig omgaan.


Ik weet dat er collega-influencers zijn die dat niet doen. Die zomaar producten aan hun volgers aanraden. Dat doe ik niet. Ik sta voor kwaliteit. Wat zeg ik, dat het het beste is!

Daarom: KOOP TICKETS VOOR DEZE VOORSTELLING!Het Nerdland Doeboek voor kleine nerds


Henk Rijckaert heeft zich nuttig beziggehouden in zijn kot(erij). Samen met Lieven Scheire en wetenschapper Hetty Helsmoortel knutselde hij het eerste Nerdland Doeboek voor kleine nerds in elkaar.

De zotste experimenten met huis-, tuin- en keukenmateriaal, je eigen bacteriën kweken olv van bioloog Hetty, met Lieve Scheire als gids de nachtelijke hemel leren kennen en satellieten spotten en coole maker-projecten bouwen samen met Henk.

Het drietal daagt jonge makertjes en kleine nerds tussen 8 en 14 jaar uit om de handen vuil te maken en zelf dingen te gaan doén!

Het Nerdland Doeboek ligt op 20 juni in de winkel. Of je bestelt de uitgave hier via de webshop van Henk Rijckaert zelf.

Zowel Henk als Lieven komen dit seizoen naar Asse; allebei in maart. Tickets vanaf zaterdag 29/8 via www.ccasse.be.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,50

Waar

Cultuurzaal Oud Gasthuis

Organisatie

Cultuurcentrum Asse

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be