De Actrice (geannuleerd)

grote weergave De Actrice (geannuleerd) (De Actrice (geannuleerd)) ©De Actrice (geannuleerd)
Tickets voor voorstellingen in het voorjaar 2021 zijn beschikbaar vanaf zaterdag 16 januari 2021 om 8 uur. 


update dd vrijdag 6 november:


De theatervoorstelling 'De Actrice' wordt verplaatst naar zondagnamiddag 14 februari (14.30 uur)Door de recente maatregelen in de strijd tegen het COVID-19-virus wordt dit evenement geannuleerd. Tickethouders worden gecontacteerd.Een romantische komedie met Myriam Bronzwaar en Erik Goris.


HET VERHAAL


Een beroemde toneeldiva neemt afscheid van haar publiek met een laatste voorstelling van 'De Kersentuin'. Plots staat haar ex- man in de kleedkamer om haar een laatste keer aan het werk te zien voor ze met haar nieuwe minnaar naar Zwitserland vertrekt.

Drama en komedie botsen wanneer de ex-geliefden afscheid nemen, hun oude liefde verklaren, samen brullen van het lachen en mekaar in de haren vliegen.

Peter Quilter is erin geslaagd om, met zijn vlotte pen, prachtige dialogen te creëren waarin het theaterleven heel raak wordt weergegeven.Myriam Bronzwaar: “Ik ben blij dat we binnenkort opnieuw op de bühne kunnen staan, zeker op een veilige manier. De cultuursector kreeg het zwaar te verduren en veel acteurs zaten thuis zonder inkomen, zonder zicht op wanneer producties zouden herstarten.”

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00

Waar

cultuurzaal Oud Gasthuis

Organisatie

Cultuurcentrum Asse

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be