K.A.L.M.

grote weergave K.A.L.M. (K.A.L.M.) ©K.A.L.M.
Topacteurs Katelijne Verbeke en Warre Borgmans kruipen in de huid van twee psychologen. Sonja en Rik leren u in negen stappen hoe kalmte uw superkracht kan worden.

De theatervoorstelling K.A.L.M. werd verplaatst naar vrijdag 4 juni 2021. 


Een nieuw theaterstuk van Dimitri Leue. Na in politieke kringen ('Genoeg!') duikt hij nu in de wereld van de gezondheidsgoeroes, wellness en geestelijke gezondheidszorg.


Topacteurs Katelijne Verbeke en Warre Borgmans kruipen in de huid van twee psychologen. Sonja en Rik leren u in negen stappen hoe kalmte uw superkracht kan worden. Trouwens, de tiende stap is uw rustige stap naar buiten, wanneer u de zaal verlaat.


Overal ter wereld gebruikt men de K.A.L.M.-methode. De letters kunnen dan wel veranderen - vermits het om een andere taal gaat en kalm in de meeste talen niet kalm is. Volgt u nog? 

Enfin, eind november stellen de professoren (ja toch?) hun c-uur-sus voor in Asse.


Alleen doen deze psychologen niet wat ze zelf iedereen aanraden... Wordt het niet eens tijd dat ze naar zichzelf luisteren? 

Heeft u schrik dat u deze theatervoorstelling gaat missen? Rustig, blijf vooral K.A.L.M. en klik linksboven op de knop 'tickets'. (alweer een ziel gered)

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 21,00

Waar

cultuurzaal Oud Gasthuis

Organisatie

Cultuurcentrum Asse

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be