Boskadeeke: Pyrografie - Tol (8-14j.) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In dit Boskadeeke gaan we schrijven en tekenen met vuur.
Pyrografie of houtbranden wordt gebruikt om op hout of leer, teksten en figuren in te branden.
Hiervoor gebruiken we een speciale brandpen. Laat je inspireren en je zal zien dat dit leidt tot prachtige kunstwerkjes.
Is dit alles nieuw voor je? Geen probleem. We starten met een basisoefening op een houten plankje; maken een naamkaartje (ketting) en nadien kan je starten aan je tolletje. De gevorderden kunnen zich uitleven in het extra personaliseren van hun tolletje. Hierbij komt ook een basis houtsnijden aan te pas...Dus aan alle creatievelingen, leef je uit!
Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier op onze website www.basecampadventures.be
De kostprijs bedraagt €15 per deelnemer (8 tot 14 jarigen)
Tijdens het Boskadeeke voorzien wij de nodige begeleiding, spel/knutselmaterialen en een drankje met tussendoortje. Deelname prijs incl. 21% btw.
Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.
Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.
Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk. Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan! ??
De inschrijving is pas definitief na betaling.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Waar

Organisatie

Basecamp vzw

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be