Boskadeekes: Carving Tic Tac Toe (8-14j.) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Spellen, zoals Tic Tac Toe, die op drie-op-een-rij-borden worden gespeeld, zijn terug te voeren tot het oude Egypte, waar dergelijke spelborden zijn gevonden op daktegels uit ongeveer 1300 v.Chr. Een boek uit 1871, De volksvermaken, vermeldt dat dit spelletje ook populair was op school om de verveling tijdens saaie lessen te verdrijven. Ideaal dus voor elk Boskadeeke. Je krijgt een basis aangeleerd van snijtechnieken en hoe je veilig te werk gaat met een mes. We maken ons eigen Tic Tac Toe spel vervaardigd uit hout en versieren/kleuren nadien je popjes naar believen.
Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier op onze website www.basecampadventures.be
De kostprijs bedraagt €15 per deelnemer (8 tot 14 jarigen)
Tijdens het Boskadeeke voorzien wij de nodige begeleiding, spel/knutselmaterialen en een drankje met tussendoortje. Deelname prijs incl. 21% btw.
Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.
Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.
Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk. Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan! ??
De inschrijving is pas definitief na betaling.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Waar

Organisatie

Basecamp vzw

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be