Workshop: Pyrografie voor tieners (12-16j) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Pyrografie of houtbranden wordt gebruikt om op hout of leer, teksten en figuren in te branden.
Hiervoor gebruiken we een speciale brandpen.
Laat je inspireren en je zal zien dat dit leidt tot prachtige kunstwerkjes.
Is dit alles nieuw voor je? Dat is zeker geen probleem! We gaan stap per stap te werk en starten met een basisoefening op een houten plankje; maken een naamkaartje (ketting) en nadien kan je starten aan je groter project. De gevorderden kunnen zich uitleven in het extra personaliseren van hun project. Je kan kiezen tussen verschillende ontwerpen: uithangbord, oorbellen, snijplankje, fotokader, dromenvanger, tolletje enz. Hierbij komt ook eventueel een basis houtsnijtechnieken aan te pas... Uiteraard mag je zelf ook een (niet vernist) houten item meebrengen als je dat wenst. We bekijken dan ter plekke of dit in aanmerking kan komen. Wij voorzien ook sjablonen waaruit je kan gaan kiezen als vrij tekenen niet je ding is.
Dus aan alle creatievelingen, leef je uit!
Kim R. geeft deze cursus Pyrografie, ga alvast een kijkje nemen op haar FB pagina “Kim Woodburning Love” ter inspiratie. Naast Pyrografie geeft Kim ook vele crea workshops en Boskadeekes. Voor details en data, bekijk onze events.
Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier op onze website www.basecampadventures.be
De kostprijs bedraagt €25 p.p.
Deze prijs omvat: De nodige begeleiding, huur materiaal en accommodatie, doorlopend water - thee- koffie en 21% btw.
Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.
Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.
Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk. Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan! ??
De inschrijving is pas definitief na betaling.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00

Waar

Organisatie

Basecamp vzw

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be