Boskadeekes: Fakkels & lantaarns (8-14j.) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ga je binnenkort op Halloween- of griezeltocht? Laat dan dit jaar je zaklamp gerust thuis.
We stomen jullie klaar voor de komende tochten. Neem je eigen fakkel of lantaarn mee en geef er meteen een mysterieuze sfeer aan. Bijkomend voordeel, deze zelfgemaakte fakkel of lantaarn waait niet zo snel uit. Ook bij slecht weer kan hij dus dienen. Handig toch?!
Dit Boskadeeke is dus ideaal voor iedereen die bang is in het donker of voor diegene die gewoon willen zien waar ze stappen ?? .
Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier op www.basecampadventures.be
De kostprijs bedraagt €15 per deelnemer (8 tot 14 jarigen)
Tijdens het Boskadeeke voorzien wij de nodige begeleiding, spel/knutselmaterialen en een drankje met tussendoortje. Deelname prijs incl. 21% btw.
Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.
Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.
Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk. Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan! ??
De inschrijving is pas definitief na betaling.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Waar

Organisatie

Basecamp vzw

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be