Boskadeekes: Pompoensnijden (8-14j.) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Boskadeekes, bescherm je huisje want dodendag komt er aan!
Kom samen met ons je bescherm pompoen maken. Een gebruik dat ver teruggaat in de tijd. Zij zijn de bewakers tegen alle slechte gedaanten op aarde. Geesten, heksen en duivels komen er bij ons alvast niet in!
In dit Boskadeeke gaan we niet enkel pompoen-snijden maar leren we je ook wat lekkers je kan gaan maken met de andere onderdelen van je pompoen. Stap per stap, onder begeleiding, snij je je eigen pompoen uit tot een nieuwe vriend.
Je creativiteit maakt dat je zelfgemaakte pompoen iets uniek wordt van jezelf! Als vieruurtje drinken we dan een overheerlijke warme tas zelfgemaakte pompoensoep.
Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier op onze website www.basecampadventures.be
De kostprijs bedraagt €15 per deelnemer (8 tot 14 jarigen)
Tijdens het Boskadeeke voorzien wij de nodige begeleiding, spel/knutselmaterialen en een drankje met tussendoortje. Deelname prijs incl. 21% btw.
Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.
Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je automatisch krijgt vanuit de website.
Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk. Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan! ??
De inschrijving is pas definitief na betaling.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Waar

Organisatie

Basecamp vzw

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be