Boskadeekes adventure zomer (vanaf 8 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Externaatkamp /1 overnachting optioneel
Tijdstip: 9u - 16u (opvang tussen 8u30-9u en 16u-17u mogelijk)

Doelgroep: 8 jaar - 12 jaar

Min. / Max.: 12 - 24 deelnemer

Het Boskadeekes Adventure kamp 2022 is er eentje met nog meer actie en avontuur door het nieuwe programma en tal van nieuwe activiteiten!

Veel stil zitten zal er dus niet bij zijn.

Tal van outdoor games, adventure sporten en bushcraft activiteiten staan op jou te wachten.

Het ideale kamp voor wie houdt van avontuur, actie, spanning, uitdaging en afwisseling.

Het avontuur begint elke dag op de terreinen van Studio Campo rond en in onze vuurtent.

De ene dag blijven we op het domein en gaan we aan de slag met allerhande outdoor games en bushcraft technieken en spelen we met bogen en pijlen. De andere dag nemen we dan weer onze rugzak een trekken er op uit met de mountainbike, gaan we ons verdiepen in kaart, kompas en gps tijdens een oriëntatietocht of zoeken we verkoeling in het klimbos of de vijver met de vlotten. Eén ding is zeker, elke dag komen we het avontuur tegen!

Tijdens de week bouwen we aan een hecht en sterk team. We creëren een veilige omgeving waar iedereen zijn of haar grenzen kan ontdekken en verleggen. We dagen de groep daarom uit op allerhande teambuilders en grensverleggende activiteiten. Alleen door samen te werken zal de groep slagen in alle opdrachten en verdienen ze misschien wel een leuke verrassing.

We sluiten het kamp af met een optionele overnachting. We bouwen ons eigen kamp op, maken zelf ons eten en blijven slapen onder de sterrenhemel.

Na een heerlijke nacht en een stevig bos ontbijt trekken we terug richting Studio Campo om nog even alles te geven en avontuurlijk te wezen.

Alle activiteiten op een rijtje:

Basis bushcraft technieken, veiligheid rond mes, bijl en zaag gebruik, sjortechnieken, opstarten en maken van (kamp)vuur, deathride, klimbos, vlottenbouw, kampvuurkoken, dodgebow, oriëntatietechnieken met kaart, kompas en gps, teambuilders (GO4it!), kamp en shelter opbouw, shooting, mountainbiken en heel veel actie, avontuur en fun!

*Dit is geen vaste activiteitenlijst. Activiteiten kunnen wijzigen afhankelijk weersomstandigheden en locatie mogelijkheden.

Inclusief deelnameprijs: alle materialen voor de workshops, voldoende en professionele begeleiding, dagelijks een tien -en drie-uurtje met drankje. Eten en drank tijdens de overnachting (avondmaal op donderdagavond, ontbijt en lunch op vrijdag).

Zelf mee te brengen: stevig lunchpakket, een herbruikbare drinkfles, zwemkledij en handdoek, reservekledij en schoenen, een rugzakje om mee te nemen tijdens onze tochten.

Het kamp gaat buiten door. Voorzie zeker gepaste kledij dat vuil mag worden en stevige schoenen.

Voor de overnachting (trekkings)rugzak, slaapzak en matje, hoofdlamp, warme avondkledij en goede stapschoenen.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 225,00

Waar

Organisatie

VZW Studio Campo

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be