BOSKADEEKES Insectenhotel Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave BOSKADEEKES Pyrografie (Natuurpunt) ©Natuurpunt

We denken vaak dat insecten geen nuttige diertjes zijn maar niets is minder waar. Ze hebben allemaal hun eigen functie binnen de natuur en verdienen daarom een goed onderkomen. Samen gaan we aan de slag en bouwen we een prachtig insectenhotel. Want naast mieren, bijen en vlinders kunnen nog vele andere diertjes zich schuilhouden in een insectenhotel.

We gaan in de omgeving op zoek naar de juiste materialen, oud hout, stro, plantenstengels, dennenappels,… om de inrichting van ons “hotel” te maken.

We werken het hotel finaal af met prachtige kleuren en dan is het klaar om in je tuin te hangen. Je zal verbaasd zijn van de bedrijvigheid!

Kan je niet wachten om deel te nemen?

Schrijf je dan vlug in via www.basecampadventures.be.

De kostprijs bedraagt €15 per deelnemer (8 tot 14 jarigen).

Tijdens het Boskadeeke voorzien wij de nodige begeleiding, spel/knutselmaterialen en een drankje met tussendoortje. Deelname prijs incl. 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail die je automatisch krijgt vanuit de website.

Daarna krijg je nog een persoonlijke bevestigingsmail doorgestuurd met de nodige informatie omtrent de betaling en de activiteit. De opvolgingen hiervan worden gedaan door een vrijwillige medewerker(ster) na hun vast werk. Je hoeft dus zeker niet te panikeren moest je een paar dagen moeten wachten op de persoonlijke bevestigingsmail. Hij komt er zeker en vast aan!

De inschrijving is pas definitief na betaling.

Informatie

Wanneer

Waar

Organisatie

Basecamp Adventures

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be