Lotgenotencontact chronische pijn

grote weergave Poster (De Maretak vzw, vereniging voor mensen met chronische pijn) ©De Maretak vzw, vereniging voor mensen met chronische pijn
Wordt je geconfronteerd met moeilijke, ingrijpende situaties, met pijn of verdriet, ziekte of handicap, dan zul je met vele vragen zitten. Naast professionele hulp zul je je ook gesteund voelen als je kunt praten met iemand die het zelfde heeft meegemaakt, een lotgenoot. Je kunt aan mekaar optrekken. Je zoekt naar herkenbaarheid en verbondenheid met anderen in een gelijkaardige situatie. Weten dat je er niet alleen voor staat is op zich al een hele opluchting. Samengevat, lotgenotencontact doet beslist de kwaliteit van het leven toenemen.

Omdat deze laatste stelling een voorname doelstelling is die we met onze vereniging voor mensen met chronische pijn nastreven organiseren we op regelmatige basis bijeenkomsten van lotgenotencontact. Deze bijeenkomsten worden begeleid door onze lotgenoot-vrijwilligers die hiertoe een opleiding volgden waarbij elementen zoals luisterbereidheid en communicatie inzake de problematiek die mensen treft met chronische pijn speciale aandacht verdienen. Met de organisatie van het lotgenotencontact willen we trachten alle mensen met chronische pijn ervan te overtuigen dat ze gelukkig niet alleen staan met hun problemen.

Na een periode van lange onderbreking waarop we het lotgenotencontact fysiek konden organiseren hernemen we dit terug.

Het lotgenotencontact gaat door in 't Mankement, Noorderlaan 4, 1731 Zellik.

Inschrijven via www.demaretak.org/agenda/activiteiten

Informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

de Maretak vzw, vereniging voor mensen met chronische pijn

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be