Wintertennis THOF 2022-23

grote weergave Image for gzbd activity (Gezinsbond VZW) ©Gezinsbond VZW
De Gezinsbond van Asse-Bekkerzeel-Kobbegem biedt tennislessen aan en dit voor zowel de prille beginner als voor de gevorderde speler van elke leeftijd (ook voor beginnende volwassenen).
De jongsten maken kennis met tennis op een speelse wijze. Voor gevorderde tennissers komen naast de technische aspecten eveneens spel- en tactisch inzicht aan bod hetgeen nodig is in wedstrijden.
Wat is het doel van de winter tennistrainingen?
Blijven sporten en bewegen tijdens de donkere maanden op een ontspannende en speelse manier. Ook is de winterperiode voor tennissers het ideale seizoen om nieuwe technieken aan te leren of verder aan te scherpen. Voor de jongsten gebeurt het tennissen op een speelse wijze, voor de kinderen wordt gewerkt volgens de kleuren van Tennis Vlaanderen (blauw, rood, oranje, groen). Voor gevorderde tennissers komen eerder spel- en tactisch inzicht aan bod hetgeen nodig is voor wedstrijden en eventueel competitiespelers.
Praktische organisatie?
De tennistrainingen gaan wekelijks door op hetzij maandag-, dinsdag- of donderdagavond. Voor de jongste kinderen vanaf 6 jaar (1ste leerjaar) gaan de lessen door om 18 uur. Oudere kinderen en jongeren zijn aan de beurt na de kinderen tussen 18 en 20 uur, afhankelijk van de bezetting. De volwassenen spelen later op de avond tot 22 uur.

Waar? In de Sportloods van Asse (achter het zwembad): Pastinakenstraat 31 te 1730 AsseVerdere info kan je aanvragen via het mailadres tennis.gezinsbond.asse@gmail.com en kan tot 3 september bij voorkeur online https://forms.gle/6qVeTArbA543THxd7

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 285,00

Waar

Sportloods van Asse (Achter het zwembad)

Organisatie

Gezinsbond Asse/Bekkerzeel/Kobbegem

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be