Kleuterbeweging (Multimove i.s.m. Fit & Gezond Asse) Reeks vanaf 1/4 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave Image for gzbd activity (Gezinsbond VZW) ©Gezinsbond VZW
Op een speelse manier aan de hand van Multimove, kinderen prikkelen om hun motorische vaardigheden verder te ontwikkelen en te bevorderen.
De kleuterbeweging van de kleuters zal doorgaan in Vijverbeek en de Multimove voor de lagere school zal plaats vinden in De Springplank, Oudedendermondsebaan 19 te Krokegem.
Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimove lessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Deze zijn: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.
Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sport specifieke vaardigheden te leren.
Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.
WANNEER: 1/4 - 22/4 - 29/4 - 6/5 - 13/5 - 27/5 - 3/6 - 10/6 - 17/6 -24/6

Via multimoveasse@gmail.com (lagere school)
of kleuterbeweging.gezinsbondasse@gmail.com (kleuters)

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 35,00
Kansentarief met UiTPAS Noordrand - 7,00 euro

Organisatie

Gezinsbond Asse/Bekkerzeel/Kobbegem

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be