De schaamte voorbij Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Kamal Kharmach probeert de vele veranderingen in zijn leven bij te benen. Dat er een gigantisch groot verschil kan zijn tussen wat andere mensen over je denken en wat je over jezelf denkt. Hij vergelijkt zijn huidige situatie met vroeger en probeert alle tegenstrijdigheden een plaats te geven.

Sinds Kamals deelname aan Humo's Comedy Cup gaat het snel voor deze immer sympathieke en energieke comedian. Naast het vele tv-werk tourt de man met zijn eerste volavondshow. 

Met dit debuut probeert hij de vele veranderingen in zijn leven bij te benen. Dat er een gigantisch groot verschil kan zijn tussen wat andere mensen over je denken en wat je over jezelf denkt. Hij vergelijkt zijn huidige situatie met vroeger en probeert alle tegenstrijdigheden een plaats te geven. 

Kamals onzekerheid en perfectionisme zijn in onze huidige samenleving zeker geen cadeau, maar laat dat nu net een uitstekende voedingsbodem zijn voor een voorstelling van de bovenste plank! Actueel, slim en scherpzinnig.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 21,50
KA: € 21,50; VVK: € 19,50; ABO +21: € 17,50; ABO -21: € 15,50

Waar

cultuurzaal Oud Gasthuis

Tickets

Organisatie

CC Asse

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be