Tennis Lente Thof 2023

grote weergave Image for gzbd activity (Gezinsbond VZW) ©Gezinsbond VZW
De Gezinsbond van Asse biedt ook komende lente tennislessen aan voor zowel de prille beginner als voor de gevorderde speler (ook voor beginnende volwassenen) of kinderen vanaf 5 à 6 jaar (einde derde kleuterklas). Een gemotiveerd en ervaren traindersteam staat klaar om je verder op weg te helpen in deze plezante sport.
Ook deze lente kunnen jullie rekenen op onze gekende tennistrainingen voor jong en oud, voor beginner tot ervaren tennisser.
Een gemotiveerd en ervaren traindersteam staat klaar om je verder op weg te helpen in deze plezante en familiale sport. De lentereeks bestaat uit een 8-tal trainingen. Voor beginners is deze ideaal om in te stappen, om te proberen. Dit kan voor kinderen die in het 3de kleuterklas zitten (5-6 jarigen). Voor ervaren tennissers is deze reeks handig om feedback te krijgen bij het combineren met eigen training of competitie- interclubmatchen. Daarnaast zijn er ook groepen voor beginnende volwassenen.

Praktische organisatie? De tennistrainingen gaan 1 keer per week door op hetzij maandag-, dinsdag- of donderdagavond. Voor de jongste kinderen gaan de lessen door om 18 uur. De volwassenen spelen later op de avond tot 22 uur.

Proeflesjes? Voor instappende tennissers is er mogelijkheid tot 2 gratis kennismakingslessen. Gelieve dit te aan te vinken op het inschrijvingsformulier via deze link

https://forms.gle/tTHCJaRpVrUZ7zrr8


Via formulier op de website van de afdeling
https://assebekkerzeelkobbegem.gezinsbond.be/tennis-thof of via deze link
https://forms.gle/tTHCJaRpVrUZ7zrr8

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 100,00
Kansentarief met UiTPAS Noordrand - 20,00 euro

Waar

Sportloods van Asse (Achter het zwembad)

Organisatie

Gezinsbond Asse/Bekkerzeel/Kobbegem

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be