Het circus Pepino komt naar Asse, mei 2019

grote weergave circus pepino (directie) ©directie
De publiciteitsborden zullen eerder verwijdert worden maar de voorstellingen gaan door. Zie de opgesomde uren en dagen op deze site.

Circus Pepino geeft een leuke voorstelling met veel diertjes. Er zijn pony's, een kameel, clowns, jongleurs, acrobaten enz. te zien. De toegangsprijzen zijn zeer sociaal: banken 10 euro, stoelen 15 euro zowel voor kinderen (vanaf 2 jaar) als volwassenen. Het zijn geen genummerde plaatsen. Het is niet nodig om uw tickets te reserveren. Data en uren zijn correct op de publiciteitsborden.
We hebben een speciale prijs voor groepen en/of scholen. Vanaf 15 personen is het 5 euro per persoon. We organiseren ook extra voorstellingen voor grote groepen en/of scholen (vanaf 70 betalende personen). Deze voorstelling duurt 1u. en 15 minuten zonder pauze. Groepen vanaf 15 personen kunnen ook genieten van deze actie. Zou uw groep kleiner zijn dan 70 personen, kan u ook tijdens de geplande voorstelling komen aan 5 euro per persoon. Gelieve dit door te geven via e-mail. Reservatie en informatie: circuspepino@hotmail.com.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; stoelen: 15,00 €

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be