Vernissage: Bid je soms ?

grote weergave B: Als je één moment moet kiezen. Wat is dan de schoonste moment geweest van uw leven? C: Als ge den eerste prijs gespeeld hebt. Dan zijde content. (Boris Vermeersch) ©Boris Vermeersch
De oudste duivenmelker van België woont in Asse.
Clement van Hautte zal in juni de magische kaap van 100 jaar bereiken.

Maandenlang fotografeerde de afstuderende fotograaf Boris Vermeersch, eveneens een Assenaar, het leven van Clement in diens ouderlijk huis. Dit huis werd gebouwd in 1717 en vormt het ideale decor voor de intieme fotoreeks waarin leeftijdsverschil, levensvisie- en geschiedenis geen grenzen vormen.

Naast het fotografisch werk werden er gesprekken gevoerd tussen Clement en Boris over de essentiële thema's des levens. Deze dialogen werden opgetekend en maken deel uit van de expositie.

De tentoonstelling straalt wederzijds respect en vertrouwen uit. Ze laat ruimte voor eigen interpretatie en prikkelt de verbeelding van de toeschouwer. De grenzen van het documentaire-genre worden afgetast.

'Bid je soms ?' is een innemende fotografische reeks over de ontmoeting tussen een wijs man met een rijke levensbagage en een jonge fotograaf die vol vragen aan zijn volwassen leven begint.

De vernissage vindt plaats op woensdag 26 juni om 19u30.
De tentoonstelling is nadien gratis te bezoeken van 26/06 tot 15/07/2019 tijdens de openingsuren van het cultureel centrum van Asse,
Huinegem 4, 1730 Asse.


Voel je zeer welkom op zowel de vernissage als de tentoonstelling.Boris Vermeersch

0479/75.28.93
borisvermeersch@gmail.com
www.borisvermeersch.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Cultureel centrum Asse

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be