Waalborria

Waalborria wordt gezien de Corona-crisis doorgeschoven naar 2021. Na een heerlijke winterslaap en nog wat extra weken 'in hun eigen kot', zijn de waalborriussen weer helemaal klaar voor een spetterend feest op 7 juni!


De Waalborriussen rusten even uit en zien jullie graag terug in 2021!


Naar aanleiding van de corona-maatregelen hebben we met veel spijt beslist om het familiefestival Waalborria dit jaar niet te laten doorgaan.


We verwachten dat de federale overheid in de komende weken zal beslissen dat culturele activiteiten ook in mei en juni niet toegestaan zijn. Los daarvan vinden we het niet verantwoord om in deze tijden een familiefestival te laten plaatsvinden, waar verschillende generaties worden samengebracht.


We zien jullie heel graag terug in 2021!

Lieve groeten,

de WaalborriussenNa een heerlijke winterslaap en nog wat extra weken 'in hun eigen kot', zijn de waalborriussen weer helemaal klaar voor een spetterend feest op 7 juni!


Voor de tweede keer ben je welkom in Waalborria; picknick en pret voor families met kinderen tussen 0 en 15 jaar, of voor ieder die zich nog jong voelt!


Het Waalborria-team is hoopvol en gaat enthousiast verder met de organisatie van de tweede editie van dit familiefestival. Hou zeker wel onze website en sociale media in de gaten voor verdere updates.


Wil je meer weten over de Waalborrius? Je kan het hele verhaal binnenkort (voor)lezen op waalborria.be!

Het einde van het verhaal… dat kom je te weten op 7 juni!Alle info vind je hier: www.waalborria.be

Informatie

Wanneer

Waar

Waalborrepark

Organisatie

CC Asse

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be