14 filatelistische ruilbeurs met tentoonstelling Muziek-instrumenten ten tijde van Breughel

grote weergave Tentoonstelling Breughel Muziek-instrumenten (Postzegelclub Breughel Asse-Zellik) ©Postzegelclub Breughel Asse-Zellik
Het Bestuur en de Leden van de Herdenking 450 jaar overlijden van Pieter Bruegel de Oude;
Viering van 45 jaar Postzegelclub Breughel te Asse-Zellik.
Het Bestuur en de Leden van de Postzegelclub BREUGHEL Zellik-Asse in samenwerking met de Koninklijke Heemkring ASCANIA en de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia van Zellik hebben het genoegen u allen van harte welkom te heten op:
de 14de nationale filatelistische Ruilbeurs op 26 oktober 2019 met tentoonstelling over het leven en de werking der Breughelfanfare (Walfergem) alsmede betreffende instrumenten van de Fanfare Sint-Cecilia van Zellik. Er zijn ook enkele filatelistische verzamelingen te bewonderen over het tema muziek welke op internationaal niveau hun strepen al hebben verdiend. Om u wegwijs te maken in de wereld van competitief verzamelen is er een gedeelte gewijd aan hoe te beginnen met 1 blad en hoe kan dit verder uitgroeien naar 1 kader tot volwaardige verzameling. Zeker de moeite om te ontdekken.
Deze manifestatie gesteund door de Gemeentelijke Cultuurraad zal doorgaan in de Gemeentelijke feestzaal , gelegen in de Noorderlaan 7 te 1731- ZELLIK van 9 tot 15 uur. Er is ruime mogelijkheid tot parkeren in de omgeving van de zaal.
Onze vereniging Breughel opgericht in 1974 viert haar 45-Jaar bestaan en heeft reeds een lange traditie aan filatelistische evenementen (voorverkopen bpost ,ruilbeurzen, thematische tentoonstellingen in samenwerking met overkoepelende organisaties als KETHEFIL en THEMAFILA ) en staat hierbij ook steeds ten dienste van de brede schare bezoekers die trouw aanwezig zijn om met leden van andere verenigingen ,alsook met de thematische verzamelaars en geïnteresseerden van gedachten te wisselen over hun hobby en waar haalbaar ook een interessant verzamelstuk op de kop te tikken.
Alles is aanwezig om gemoedelijk samen te komen en zelfs een Breugheliaans hapje en een tapje te nuttigen naar keuze aan democratische prijzen. Wij wensen u een aangenaam verblijf toe en waar gewenst staan leden van het bestuur klaar om u met raad en daad te adviseren.
Voor de goede orde geven wij u hierbij een beknopt overzicht van het programma:
* Van 9u tot 15u:Opening van de 14de nationale Ruilbeurs na het Millennium (postzegels, verzamelingen, postwaardestukken, diverse verzamelobjecten…) met circa >75m standhouders waar u tussen de standen kan flaneren alsmede van de thematische tentoonstelling . Mogelijkheid tot het bekomen van dranken en kleine restauratie . Toegang gratis, ruime parking voor voertuigen, op korte afstand van de bushaltes 'De Lijn' te Zellik.

* Een speciale My stamp-reeks onder het thema “Breughel en de muziek” zal verkrijgbaar zijn bij de stand van de Postzegelclub Breughel .
Iedereen hartelijk welkom !
Namens Postzegelclub Breughel,
Jean-Marie NEVENS, Voorzitter.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

gemeentelijke feestzaal

Organisatie

postzegelclub Breughel Asse-Zellik

Filter

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be