Brunch: Tijd, de heilige graal! (een brunchsessie voor ouders)

grote weergave Drukdrukdruk (Shutterstock) ©Shutterstock
Hoe maak je tijd voor wat voor jou essentieel is?
We willen alles zo goed mogelijk doen. We leggen onszelf zo'n grote druk op dat het onmogelijk wordt om alles te doen zoals we dat willen. Daarom is het belangrijk om keuzes te maken.
Een dag telt maar 24 uur. En we zijn allemaal gewoon mensen, die soms ook heel even niets willen doen. Het is dus belangrijk om te beseffen dat het niet mogelijk is om alles te combineren.

Je ziet het misschien niet, maar ook andere ouders kunnen dat niet. Ook zij ervaren die druk. En zij denken op hun beurt misschien dat jij er wel in slaagt alles te combineren. Niet dus.

Een eerste belangrijke oefening is daarom keuzes maken : bepaal wat voor jou écht belangrijk is. Zo kan je de overbodige ballast loslaten. Zo komt er tijd en mentale ruimte vrij. Zo vind je opnieuw een goede balans en verdwijnt stilaan die constante druk die je ervaart.

Eva Brumagne

Eva Brumagne is auteur van het boek 'Opgeruimd Leven. Roadmap naar tijd en balans'. Dit boek zet je met veel praktische tips, oefeningen en tools op weg naar tijd maken voor wat voor jou belangrijk is, zowel thuis als in je werk. Eva geeft hier lezingen over maar is ook tijd-coach, voor wie een één-op-één-aanpak nodig heeft.
Daarnaast is ze algemeen directeur van Femma vzw, mama van 3 kinderen en blogster www.evamaaktschoon.wordpress.com

Brunchsessie

Het is niet altijd evident om je als jonge ouder vrij te maken voor een infosessie, ook al heb je veel interesse in het onderwerp. In het kader van onze campagne 'ouders achter de schermen' hebben we een nieuwe formule in het leven geroepen, de brunchsessie. Tijdens de sessie kan je volop genieten van een gezellige en lekkere brunch! Je kindjes zijn bovendien welkom, voor hen is opvang voorzien!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Mensen met verhoogde tegemoetkoming: 5,00 €

Waar

Huis van het Kind Asse

Contact

Organisatie

Christelijke Mutualiteit

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be