Reverence

Chris Lomme wordt 80.Tien jaar geleden schreef Michael De Cock voor haar het theaterstuk Achter de Wolken. De voorbije maanden hebben ze in alle stilte, ver weg van de camera's en de media, samen gewerkt aan een nieuwe voorstelling: Révérence. In Révérence blikt ze terug op 60 jaar spelen.

Chris Lomme wordt tachtig. In Reverence blikt ze terug op zestig jaar spelen. Met een handvol archiefbeelden, herinneringen en een paar voorzichtige danspasjes kijkt ze over haar schouder en blikt ze vooruit. Een solovoorstelling over groot verdriet en klein geluk, loslaten en een leven vol liefde.Tien jaar geleden schreef Michael De Cock, na lange gesprekken met Chris, 'Achter de Wolken', een theaterstuk dat later verfilmd werd, met haar in de hoofdrol. De voorbije maanden hebben ze in alle stilte, ver weg van camera's en media, gewerkt aan een nieuwe voorstelling, Reverence.


Na een intense zoektocht samen over verlies en loslaten, staat Michael in voor tekst en regie. Lisbeth Gruwez geeft bewegingsadvies aan een van Vlaanderens grootste diva's. En documentairemaker Kenneth Michiels doorworstelde het immense VRT-archief.Deze voorstelling kwam mee tot stand dankzij CANVAS.tekst en regie: MICHAEL DE COCK

dramaturgie: FIEN LEYSEN

zangcoach: SABRINA AVANTARIO

choreografie: LISBETH GRUWEZ

kleedster: HEIDI EHRHART

scenografie: STEF DEPOVER

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,50
Basistarief: € 12,50; ABO +21: € 14,50; VVK: € 16,50; KA: € 18,50

Waar

cultuurzaal Oud Gasthuis

Tickets

Organisatie

CC Asse

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be