Släpstick Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Het regent superlatieven over het Nederlandse Släpstick,een voorstelling voor jong en oud waarbij taal geen rol
speelt. Zoals de naam zegt, brengt dit vijftal een ode aan de muzikale komiek en geeft ze een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, The Marx Brothers en Laurel & Hardy.

Het regent superlatieven over het Nederlandse Släpstick (lees de recensie van De Standaard in de linkerkolom), een voorstelling voor jong en oud waarbij taal geen rol speelt.

Zoals de naam zegt, brengt dit vijftal een ode aan de muzikale komiek en geeft ze een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton, The Marx Brothers en Laurel & Hardy.

In het decor van een oud kermisterrein uit de jaren '30 komen in sneltreinvaart acts, grappen, ontroering en muzikale virtuositeit voorbij.

Ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en anderstaligen.

De internationale doorbraak van de Wëreldbänd kwam met de voorstelling 'SLÄPSTICK', die januari 2017 in Nederland in première ging, unaniem lovend werd ontvangen en inmiddels ook in het buitenland hoge ogen gooit.

De groep won met haar show Släpstick de prestigieuze 'Spirit of the Fringe Award' op het Edinburgh Fringe Festival, en speelt sindsdien tournees in Duitsland, Engeland, Denemarken en Frankrijk.

Dus: houd je van slapstick, Laurel & Hardy en muziek? Mis deze show niet!

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,50
Basistarief: € 14,50; ABO +21: € 15,50; VVK: € 17,50; KA: € 19,50

Waar

cultuurzaal Oud Gasthuis

Tickets

Organisatie

CC Asse

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be