Heen en terug Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Laat je meevoeren in de wereld van magie en het onderbewustzijn. Is het écht of zijn het truken van de foor?
Tim Oelbrandt gaat op verkenning in de 19de eeuw, de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme.

Laat je meevoeren in een absurde wereld van magie en het onderbewustzijn. Is het echt of zijn het truken van de foor? Dat mag je zelf uitmaken. 'Heen en terug' wordt een waanzinnige avond, vol humor en geniale hersenspinsels.Dit magisch theater lijkt in niets op een goochelshow. Tim Oelbrandt gaat op verkenning in de negentiende eeuw, de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme. 'Heen en terug' is een bezwerende seance waarin gedachten en veronderstellingen overhoopgehaald worden. Een psychologische trip om u tegen te zeggen.Naast zijn theaterwerk in binnen- en buitenland bedenkt Tim ook goochel-technieken voor het tv-programma 'Nicholas'. Hij won de Grand Prix op het Open Nederlands Kampioenschap Goochelen 2017.Voor wie houdt van Patrick Pickart, Rode Boom, Kurt De Mey en Steven Delaere.


Slechts 100 plaatsen beschikbaar.


Klik hier en bekijk de trailer."Of hij een meester in de magie of een charmante charlatan is, laat hij geniepig in het midden (…) Ook fijn hoe Oelbrandt zijn magie met poëzie, comedy en fascinerende feiten mengt." (Gazet van Antwerpen)

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,50
Basistarief: € 12,50; ABO +21: € 14,50; VVK: € 16,50; KA: € 18,50

Waar

zolder Oud Gasthuis

Tickets

Organisatie

CC Asse

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be