Een man, een man

Theaterkomedie over twee mannen die uit eten gaan omde vriendschap te versterken, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. Dat een ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie.

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging?

Nee, tenzij je samen met een collega uit eten gaat om de vriendschap te versterken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo'n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie.

En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.EEN MAN EEN MAN is een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.


Bob De Moor en Herbert Flack, die tot nu toe vreemd genoeg zelden de planken deelden, brengen deze comedie samen met Fleur Hendriks.

Naar een tekst van Roel Bloemen en Kees Prins, die zijn sporen o.a. verdiende bij Jiskefet.De recencies van de Nederlandse versie met Kees Prins en Pierre Bokma waren lovend : 'De optelsom van een scherpe, valse tekst, mooie acteurs en een goede eindregie maakt van Een man een man, een fijne, irritante, goedgelukte voorstelling.' - Theaterkrant, ****


'Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen'- Het ParoolMet: Herbert Flack, Bob De Moor en Fleur Hendriks

Regie: Tania Poppe

Tekst: Kees Prins en Roel Bloemen

Fotografie: Benny De Grove

Techniek: Bart Mommerency

Productie en scènografie: PopOp Producties

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: € 14,00; ABO +21: € 14,00; VVK: € 16,00; KA: € 18,00

Waar

cultuurzaal Oud Gasthuis

Tickets

Organisatie

CC Asse

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be