Afvalkalender 2022

Begin december verdeelt Intradura de ID-krant met daarin ook de afvalkalender van 2022. Voortaan wordt de kalender halfjaarlijks verdeeld. Dat is misschien even wennen, maar het levert een aantal voordelen op.

Afvalkalender vanaf nu halfjaarlijks

Aangezien de ID-krant twee keer per jaar verschijnt, krijg je voortaan een kalender voor zes maanden in plaats van 12 maanden. Dat betekent dat je telkens de meest recente info ontvangt. In de ID-krant van juni 2022 zal de afvalkalender voor de tweede helft (juli-december) van 2022 zitten.

Alle afvalinfo in één publicatie

Sorteertips, nieuwe wetgeving, praktische gegevens over je recyclagepark: je vindt nu alles terug in één krant. Da’s logischer, maar vooral veel handiger voor jou.

Installeer ook de Recycle!-app

Recycle! geeft net als je kalender aan wanneer welke ophaling plaatsvindt, maar dan met de laatste updates. Kon een ronde niet doorgaan door extreem (winter)weer? Dan vertelt de app je naar welke datum die is verplaatst. De app waarschuwt je ook de avond voordien dat je bv. de pmd-zak of het restafval moet buiten zetten. Zo mis je geen enkele ophaling meer!

Gepubliceerd op woensdag 17 november 2021 10.06 u.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be