Asfalteringswerken

NV De Vriese vernieuwt, in opdracht van het gemeentebestuur, het asfalt in de Beekstraat, Kespier, Vinkenlaan, Aloïs De Deckerstraat, Frans Thirrystraat en Heidekouter.

In de Kespier gaat het om het gedeelte vanaf Pullewouwe tot Beekstraat en een gedeelte voor huisnummer 28. In de Frans Thirrystraat gaat het om een plaatselijke herstelling ter hoogte van de huisnummers 8-10-12.

Onder voorbehoud van goede weersomstandigheden start de asfaltering in de Beekstraat, Kespier, A. De Deckerstraat, Vinkenlaan en Fr. Thirrystraat op dinsdag 17 september met het frezen van de toplaag. In de Heidekouter wordt gestart op woensdag 18 september. Tijdens het frezen geldt een parkeerverbod en is enkel plaatselijk verkeer toegelaten.

Als bewoner dient u ten laatste maandag- of dinsdagavond, afhankelijk van de start van het werk, uw wagen buiten de werfzone te parkeren.

De toplaag in asfalt wordt gegoten de dagen nadien. Voor de Beekstraat, Kespier, A. De Deckerstraat, Vinkenlaan en Fr. Thirrystraat is dat dus op 18 en 19 september, voor de Heidekouter op 19 en 20 september. Er geldt dan ook een parkeerverbod en er is geen verkeer mogelijk (uitgezonderd in de Frans Thirrystraat waar de parkeerstrook als rijstrook functioneert).

Voor de Beekstraat en Kespier gaat de omleiding via Elshout en Asbeekstraat.

Voor de Vinkenlaan, A. De Deckerstraat en Fr. Thirrystraat wordt het eenrichtingsverkeer in de Fr. Thirrystraat en de Openveldstraat tijdelijk opgeheven.

Voor de Heidekouter loopt de omleiding via de Gentsesteenweg, Kapellestraat, Oostkouter en Woestijnweg.

Indien er een huisvuilophaling is, vragen wij om de huisvuilzakken buiten de werfzone te plaatsen.

Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2019 10.57 u.

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be