Avondwandeling Boekfos

Dit jaar nodigt de Milieuraad je uit voor een avondwandeling in de zone Boekfos, waarbij je een toelichting krijgt van de voorgestelde maatregelen die zowel de natuur als de landschapsbeleving ten goede zullen komen.

Bezoek Groene Rand Asse - zone Boekfos

Met de Groene Rand Asse zetten het bestuur en zijn partners in op extra natuur, erfgoed en recreatie in drie geselecteerde zones: Putberg, Boekfos en Wolfrot. Vorig jaar organiseerden we een wandeling in de zone Wolfrot, ondertussen werden daar al beplantingen uitgevoerd. Dit jaar maken we dus een wandeling door de zone Boekfos.

Afspraak op dinsdag 29 september om 18.30 uur aan Spinibo, Boekfos 30, Asse. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht gezien de coronamaatregelen. Inschrijven kan door een mail te sturen naar milieu@asse.be. Vermeld zeker je naam en ook die van de andere deelnemers, met een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. Bij het onderwerp van je e-mail mag je 'open milieuraad' vermelden.

De ‘Groene Rand Asse’ is een samenwerking tussen Agentschap Natuur en Bos, Regionaal Landschap Brabantse Kouters, Regionaal Landschap Schelde-Durme en de gemeente Asse.

Gepubliceerd op woensdag 9 september 2020 9.47 u.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be