Behaag je tuin met streekeigen planten

Samenaankoop (fruit)bomen, hagen, heggen en houtkanten in Vlaams-Brabant. Jouw tuin, groot of klein, kan een verschil maken voor natuur en klimaat. Plant een boom, haag of klimplant. Samen zorgen we zo voor meer groen. Dat is goed voor mens en dier.

Maak van je tuin een fijne plek voor vogels, bijen en vlinders. En geniet zelf ook van de bloesems, het fruit en de schaduw. 

Aanbod

Bomen en haagpakket voor kleinere tuinen, klimaatbomen, bomen die geen last hebben van natte voetjes, bijvriendelijke bomen en pakketten, gemengde pakketten voor hagen, heggen, houtkanten en bosranden, hoogstam(fruit)bomen, loofbomen, knotwilgen, wilgenhutten,…


De regionale landschappen van Vlaams-Brabant garanderen je kwalitatief streekeigen plantgoed aan een goede prijs. 

Bestel vóór 15 oktober

Bestel online tussen 1 september en 15 oktober op www.behaagjetuin.be. Het bestelde plantgoed haal je af in het recyclagepark van Asse op zaterdag 4 december van 09.00 tot 11.30 uur.

Wens je ondersteuning en advies? Met concrete vragen m.b.t. je bestelling en de aanplanting in je tuin kan je contact opnemen met je regionaal landschap via info@brabantsekouters.be. Ook de dienst Milieu kan je wegwijs maken.

Gepubliceerd op woensdag 25 augustus 2021 10 u.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be