Trofee voor het Beste Souper

Voor de derde keer organiseert RINGtv deze kookwedstrijd waarin verschillende verenigingen het tegen elkaar opnemen in de keuken. Durf jij de uitdaging aan om met je vereniging Asse op de culinaire kaart te zetten? Schrijf je dan meteen in.

Je kan tot en met 5 februari het inschrijvingsformlier invullen. Een onschuldige hand trekt dan de 2 verenigingen die mogen deelnemen.

Aan de wedstrijd nemen telkens 2 verenigingen uit 6 gemeenten deel. In de voorrondes zijn het 2 duo’s van verenigingen uit dezelfde gemeente die het tegen mekaar opnemen. Ze maken een typisch gerecht in de sfeer van ‘eetfestijn’ of ‘souper’ klaar. De opdracht is voor elke gemeente anders en wordt bepaald door loterij. Het gaat telkens om twee gerechten (hoofdgerecht en dessert) die moeten worden klaargemaakt. 

De voorrondes vinden plaats op zaterdag 4, 11 of 18 maart in de hotelschool van Wemmel en duren een halve dag (voor- of namiddag). De exacte datum wordt nog meegedeeld. 

Op 13 mei nemen de 6 duo's die de voorrondes overleefden het in de finale tegen elkaar op met een barbecue-opdracht. Plaats van het gebeuren is brouwerij Palm in Steenhuffel.

De gerechten worden beoordeeld door een professionele jury onder leiding van televisiekok en presentator van de kookwedstrijd Jeroen De Pauw.

De winnaar krijgt de felbegeerde Trofee voor het Beste Souper, een reclamespot op RINGtv en tal van andere mooie prijzen.

Dankzij de sponsors (Brouwerij Palm & De Hoorn, AEG, Albert Heijn, Le Creuset, Plantentuin Meise) krijgen de deelnemende teams een mooi prijzenpakket.

Ik schrijf me met mijn vereniging in voor Trofee voor het Beste Souper

Gepubliceerd op maandag 16 januari 2023 17.55 u.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be