bizLocator: op zoek naar een handelsruimte

Ondernemers op zoek naar een bedrijfsruimte

Ben je op zoek naar een locatie voor je bedrijfsactiviteiten, handels- of horecazaak? We helpen je graag bij je zoektocht naar een geschikte plek. In het kader van kernversterking zoeken we in eerste instantie een beschikbare ruimte in het centrum van Asse of Zellik. Economische activiteiten die vanwege hun aard niet verenigbaar zijn met de kenmerken van het woon-winkelgebied, worden bij voorkeur ingeplant op bedrijventerreinen.

Waarom Asse?

Handel, diensten of horeca

Het centrum van Asse en Zellik beschikt over heel wat troeven om jouw handelszaak te laten floreren: gratis parkings binnen handbereik, aangename winkelstraten, … . Met verschillende events doorheen het jaar stellen we de beleving en aangenaam winkelen centraal. Even uitrusten op een terras na het shoppen of gezellig iets eten en drinken met vrienden… . In Asse kan het allemaal en er is zeker nog ruimte voor jouw project!

Ruimte voor andere bedrijvigheid

Met maar liefst 10 bedrijventerreinen beschikt Asse over een ruim aanbod van goed gelegen, professionele locaties. Met de Ring rond Brussel, de autosnelweg E40, de spoorlijn Brussel-Dendermonde en de fietssnelwegen F211 en F212 liggen alle vervoersmodi binnen handbereik.

Bedrijfsruimte te koop of te huur?

BizLocator is een online platform waar vastgoedmakelaars hun beschikbare handelspanden te koop of te huur aanbieden. Dit kanaal biedt een grote meerwaarde voor ondernemers in hun zoektocht naar een passende bedrijfslocatie en –ruimte.

BizLocator biedt een helder overzicht van leegstaande winkelpanden, horecazaken, kantoren, industriële loodsen en bedrijfsgronden. Ook kleine kantoren of magazijnen, ideaal voor startende en kleine ondernemingen, worden in BizLocator opgenomen. BizLocator wordt dagelijks automatisch geactualiseerd.

Handelsruimte zoeken

Heb je zelf een bedrijfspand te koop of te huur, dan kun je dit laten publiceren op BizLocator.

Hoe helpen we je verder?

Indien je één of meerdere concrete en interessante locaties gevonden hebt, raden we je aan om opnieuw contact op te nemen met onze dienst via lokale.economie@asse.be. Wij bekijken samen met jou waarin we ondersteuning kunnen bieden en aan welke vergunningsverplichtingen je moet voldoen. 

Op onze website vind je bijkomende informatie over ondernemen en ruimtelijke ordening (beleidslijnen, ruimtelijk-economische visie, ...).

Ten slotte is ook Geopunt een interessante bron van informatie over beschikbare kmo- of industriegronden. Kies in de linkerkolom de kaart ‘Ondernemen’. Naargelang de info die je wenst, kan je de volgende lagen aanduiden: bedrijventerreinen, gebruikspercelen, bedrijventerreinen in ontwikkeling en bedrijventerreinen in planning. Je dient voldoende in te zoomen om bepaalde informatie te kunnen zien.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be