De juiste vakman voor jouw energierenovatie

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle aannemer om jouw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken? Kom via Energiek Wonen in contact met een lokale vakman actief in jouw gemeente.

De juiste aannemer via Energiek Wonen

Heb je beslist dat je je woning energiezuiniger en comfortabeler wil maken, dan moet je op zoek naar een aannemer. Maar welke aannemer moet je nu kiezen uit dat ruime aanbod? Inwoners van Vlaams-Brabant kunnen alvast kiezen voor een lokale vakman via het initiatief Energiek Wonen, de opvolger van de provinciale groepsaankopen. We brengen je via de website in contact met aannemers uit je buurt voor het plaatsen van isolatie of nieuwe ramen of voor de installatie van zonnepanelen of een warmtepomp. Alle aannemers werden kwaliteitsvol en betrouwbaar bevonden na een grondige screening door het Energiehuis 3Wplus, Energiehuis IGO en Klimaatpunt Pajottenland & Zennevallei.

Inschrijvingstool website Energiek Wonen

Via de inschrijvingstool kan je makkelijk een aanvraag indienen. Binnen tien werkdagen neemt de geselecteerde aannemer/installateur contact met je op voor een afspraak. Nog eens tien dagen na het bezoek ter plaatse volgt er een prijsofferte, die gratis en vrijblijvend is. Pas door het ondertekenen van de offerte, ga je op het aanbod in.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be