De Romeo's zijn publiekstrekker tijdens geschenkenmarkt op 14 december

Op vrijdag 14 december organiseert het gemeentebestuur in samenwerking met de lokale handelaars een geschenkenmarkt op het Gemeenteplein.

Van 17.00 tot 21.00 uur vind je er tal van leuke geschenkjes voor onder de kerstboom.

Als klap op de vuurpijl is er om 19.30 uur een geweldig optreden voorzien van ... De Romeo's! Het razend populaire feesttrio 'De Romeo's' bestaat uit Gunther Levi, Chris Van Tongelen en Davy Gilles.

De Romeo's laten je meebrullen met foute medleys of halen de luchtgitarist in jou naar boven, maar laten je evengoed naar je zakdoek grijpen met gevoelige ballades. Ze bereiken jaarlijks 250 000 feestvierders en daar komen nu nog heel wat Assenaren bij.

Naast De Romeo’s is er om¬†17.30 uur nog een intiem optreden van Lady Bird, gevolgd door Het Warmste Koor van Asse. Dit koor werd in het kader van De Warmste Week opgericht door Eva Mertens, leerkracht zang aan de Kunstenacademie (afdeling pop & jazz).

Line-up:

  • 17.30 uur: Lady Bird
  • 18.00 uur: Het Warmste Koor
  • 19.30 uur: De Romeo’s

2018 was voor Asse een heus feestjaar met heel wat hoogtepunten: de Hopduvelfeesten, de Erembald Kravaal Happening, Autoloze Zondag, ... De Romeo’s zorgen voor een slot in majeur.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid is voor ons een zeer belangrijk thema. Daarom hebben we in samenwerking met Inter, het expertisecentrum voor toegankelijkheid, het Gemeenteplein gescreend met het oog op een optimale inrichting. Zo voorzien we een rolstoelzone aan het podium en een toegankelijk openbaar toilet. Vrijwilligers van Inter bieden ondersteuning aan bezoekers met een beperking.

Gepubliceerd op vrijdag 30 november 2018 10.39 u.

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be