E-venement

Organiseer je een evenement? Heb je materiaal nodig? Of wil je de feestzaal in 't Jass of de sporthal reserveren? Dit kan voortaan via het e-venementenloket, een gebruiksvriendelijk onlineplatform met een handige checklist.

Naar het E-venementenloket

Evenementen

Alle nodige documenten kan je online invullen en terugvinden. Het e-venementenloket zorgt ook voor een doorstroom van informatie naar veiligheidsdiensten, UiTdatabank en spotbooking (inname openbaar domein/mobiliteit).

Je doet een aanvraag wanneer:

  • je evenement plaatsvindt op het openbaar domein;
  • je evenement plaatsvindt op privéterrein, maar publiek toegankelijk is voor minstens 200 personen;
  • je een evenement organiseert dat bepaalde vergunningen vereist (geluidsafwijking, vuurwerk, parkeerverbod, ...). Opgelet: voor een privé-evenement op privéterrein kan je geen vergunning krijgen.

Uitleen gemeentelijk materiaal

Ook het nodige materiaal voor je activiteit kan je onmiddellijk reserveren via dit platform; je ziet overigens meteen de nog beschikbare voorraad. Het gemeentelijk materiaal is gratis en beschikbaar voor alle erkende Assese verenigingen (aangesloten bij een adviesraad).

Jeugddienst

Organiseer je een fuif, beurs of eetfestijn in de feestzaal van ’t Jass (Asphaltcosite)? Dan vraag je dit voortaan ook aan via het e-venementenloket.

Sportdienst

Ook de sporthal en sportloods reserveer je vanaf nu via het e-venementenloket.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be