Doe een beroep op een energiesnoeier en bespaar zo op je energiefactuur

Wil je besparen op je energiefactuur maar weet je niet goed hoe? Doe een beroep op een energiesnoeier van 3Wplus! Meer info over de voorwaarden vind je onderaan in dit artikel.

Energiefacturen gaan de laatste jaren in stijgende lijn. Als je het financieel wat moeilijker hebt, zijn dergelijke extra kosten geen cadeau. Energiebesparing doe je bovendien niet enkel voor je portefeuille, ook voor het milieu is energiebesparing een goede zaak.

Je kan je energiefactuur al omlaag krijgen door enkele kleine ingrepen. De energiesnoeiers van 3Wplus maken je hier graag wegwijs in. Na afspraak komt een energiesnoeier langs bij je thuis om het energieverbruik van je gezin in kaart te brengen.

De energiesnoeier geeft tips om het verbruik te verminderen en voert kleine ingrepen uit die rechtstreeks tot energiebesparing leiden (radiatorfolie, spaardouchekoppen, spaarlampen ...). Je krijgt van de energiesnoeier een spaarpakket ter waarde van 20 euro.

Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Meer info over de voorwaarden vind je via www.energiesnoeiers.net/energiescan.html.

Gepubliceerd op maandag 11 maart 2019 11.11 u.

Contact

Onthaal en snelbalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be