Fietsroutes van Werken aan de Ring

Geniet van een heerlijke fietstocht deze zomer, uitgestippeld door Werken aan de Ring. Je hebt bij elke fietstocht de keuze uit een korte (30km) of een lange (60km) route. Je kiest dus zelf wanneer je fiets en hoe ver.

Op deze fietsroute ontdek je niet alleen de groene Vlaamse Rand, maar ontdek je via infopanelen waar er belangrijke projecten op stapel staan met betrekking tot fietssnelwegen, infrastructuurwerken, het openbaar vervoer en groenverbindingen. Smeer alvast je kuiten in!

Parkroute

Deze heerlijke fietstocht is voor jong en oud die zin heeft in een pittige fietstocht, met voldoende rustplekken. Je fietst via Asse, Wemmel, Meise en Grimbergen en ontdekt er diverse parken. Je kan je eigen snelheid berekenen op de fietssnelweg.

Fotowedstrijd

Maak onderweg een leuke foto van je fietstocht. Deel hem met @werkenaandering op Facebook of Instagram en maak kans op een fietstas! Vergeet niet de schiftingsvraag te beantwoorden in een comment: ‘Hoeveel foto’s ontvangen we tussen 1 juli en 1 oktober 2020?'

Veel succes! #fietsroute #werkenaandering

Ontdek ook de vliegroute (Vilvoorde, Machelen en Zaventem) en bosroute (Hoeilaart, Overijse, Tervuren, Zaventem en Wezembeek-Oppem)

Gepubliceerd op donderdag 2 juli 2020 15.56 u.

Contact

Onthaal en infobalie

Adres
Gemeenteplein 1, 1730Asse
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
02 454 19 19
E-mail
info@asse.be
Website
www.asse.be